Getrouwd

 

Saskia en Peter

Lieve Yvonne,

Het is al weer even geleden, maar nog elke dag kijken we met vol trots naar de foto's die jij hebt gemaakt op 1 September.

Herinneringen die we weer herbeleven als we het album bekijken wat jij zo mooie en vakkundig hebt geplakt.

 

Wij hebben ons niet één keer ongemakkelijk gevoeld bij jou. Dat kwam omdat er zo'n ontspannen sfeer was,  iedereen kon volledig zichzelf zijn die dag. 

Jouw aanwezigheid was fijn, zo ongedwongen, zo gezellig.  Je was er wél, maar je was er ook weer niét. 

Jij was één van onze gasten een vertrouwd gevoel om jouw erbij te hebben die dag.

 

Niks was je te gek, plat op je buik in het gras voor een spontane actie foto bedacht door Thijs (onze zoon van 5). Met als eindresultaat een super leuke foto.

Jouw oog voor detail en dat ook nog eens te kunnen vastleggen, echt super !! De mini portret foto's van alle daggasten, ontzettend leuk en niemand vond het erg om zichzelf terug te zien op de foto.

 

De extra verrassing die je ons gaf op onze huwelijksreis met de sneak preview,  GEWELDIG !! Dat smaakte naar meer en meer kregen we !

Een heel mooi album vol met mooie foto's, een album met meerdere favorieten foto's. 

Echt een boek om trots op te zijn. Zowel als bruidspaar maar zeker ook als fotograaf.

Nogmaals ontzettend bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan. 

 

Liefs Peter & Saskia Vijverberg.

          Thijs & Luuk.

-------------------------------------------------------------------------------------

Esther en Dirk

Lieve Yvonne,

Omdat Dirk nogal van fotografie houdt, was hij behoorlijk kritisch toen we op zoek gingen naar een fotografe voor ons huwelijk. We wilden graag iemand in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht en al snel kwam Dirk op jouw website terecht. Toen hebben we een afspraak gemaakt om kennis te maken en natuurlijk ook om jouw foto’s te bekijken. We waren gelijk enthousiast en vonden het een heel fijn gesprek. Uiteindelijk zijn we een paar weken voor het trouwen nog een keer bij je langs geweest en toen hebben we aangegeven wat we wel en niet mooi vonden zodat je daar rekening mee kon houden als je het boek ging maken. Ook het draaiboek van de dag hebben we samen doorgenomen tijdens deze afspraak.

Op 21 juli was het zover en wat was het een geweldige dag! Van het begin tot het einde van de dag hebben we ervan genoten en we vonden het fijn dat je er bij was. De klik was er al in september en ook op onze grote dag bleek de klik er te zijn. Ook van de gasten hebben we een hoop positieve reacties gehad op jouw aanwezigheid. Het fotoboek is prachtig geworden, we kijken er heel vaak in en iedereen is er heel enthousiast over!

Nogmaals dank voor je bijdrage aan onze dag!

Lieve groet,

Dirk en Esther.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------

Jennifer en Tanja

Beste Yvonne,

Toen we op je site terecht kwamen, sprak de manier waarop je foto’s schiet ons zeer aan. De wijze waarop je ons tijdens de gesprekken informeerde en ideetjes gaf om onze trouwdag door te komen heeft ons erg gemotiveerd en geïnspireerd. 

Onze trouwdag was gezegend met regen, zon en een vleugje wind. We hebben erg genoten van de fotoreportage in het kasteel, om nog maar te zwijgen van de foto’s gemaakt in onze stad. Zo een ongedwongen sfeer maakte de dag compleet. Soms vergaten we gewoon dat er een fotografe aanwezig was. 

Wat waarschijnlijk niet vaak gebeurt en heel apart was om mee te maken, was het zien van alle genodigden die achter de trouwambtenaar mochten gaan staan om te zien wat hij iedere keer meemaakt. 

Je vakkundigheid zagen we terug op de dag dat je belde, dat het album af was. En dat met vier weken na ons trouwen. We hebben zo genoten en genieten nog steeds keer op keer van hetgeen je hebt afgeleverd. Nog steeds pinken we een traantje weg, wanneer we genieten van de mooiste dag van onze leven, vastgelegd door jou.

 

Bedankt,

Jennifer en Tanja 

----------------------------------------------------------------------------------------

Tine en Frans

Beste Yvonne,

Bedankt voor de prachtige foto’s die je op onze trouwdag hebt gemaakt. Foto’s zijn voor ons erg belangrijk en jij hebt 200% aan onze verwachtingen voldaan. 

Het digitale album is prachtig geworden. Het maken van de foto’s

‘s-morgens ging heel vanzelf. Geen poses die niet bij ons pasten, maar gewoon ontspannen genieten. De ontspannen sfeer is terug te zien op de foto’s. 

 

We vinden het knap hoe je meteen door had wat onze smaak is. Tijdens het bladeren door het voorbeeldboek wist je meteen waar ons oog op viel. Van onze familie en vrienden hebben we ook veel complimenten gekregen over je werk. Prachtig ook om alle foto’s op cd te hebben. 

 

Nogmaals bedankt voor je mooie bijdrage aan onze trouwdag. Dankzij jouw mooie foto’s hebben we al heel vaak nagenoten! 

 

Succes met je werk.

 

Lieve groet,

Frans en Tine

----------------------------------------------------------------------------------------

Gerinne en Arjan

Hoi Yvonne,

Wat zijn wij blij met de foto’s! Ze zijn ontzettend mooi geworden.

We krijgen zoveel leuke reacties op de foto’s, iedereen vind ze erg mooi en leuk. De fotoreportage was heel ontspannen, we genoten er echt van.

Ook de daggasten waren zeer tevreden, ze vonden je een leuke/spontane fotograaf. Je viel totaal niet op en maakte zo ongemerkt de mooiste foto’s. Het bedankkaartje was ook echt super leuk, daar kregen we ook allemaal leuke reacties op. Heel erg bedankt voor de ontspannende dag en deze prachtige foto’s.

 

Hartelijke groetjes,

 

Arjan en Gerrine

-------------------------------------------------------------------------------------

Jessica en Vincent

Lieve Yvonne,

Hierbij willen wij je nogmaals bedanken voor de foto's die jij op "onze" dag hebt gemaakt.

De foto's zijn gewoon geweldig! 

Ondanks het niet al te beste weer van die dag, zien de foto's eruit alsof het stralend weer was. 

Je hebt ons en onze gasten op de foto's gezet zoals wij zijn, zelfs ons konijntje stond perfect op de foto!

Door het album wat jij voor ons hebt gemaakt kunnen wij terugkijken op een onvergetelijke dag.

 

Groetjes,

Vincent en Jessica

-------------------------------------------------------------------------------------

Nathalie en Mart

Hoi Yvonne,

Hartelijk bedankt voor het schitterende trouwalbum !

Het ziet er echt fantastisch uit! We hebben gisteravond de gehele dag weer even opnieuw mogen beleven! Echt heel mooi gedaan!

De foto's en opmaak zien er erg mooi uit en we vinden het boek ook erg mooi qua kleur en samenstelling!

 

Kortom wij zijn zeer tevreden klanten! En als we iemand spreken die nog een fotograaf zoekt zullen we ze zeker aan je doorverwijzen!

We vonden het erg leuk dat je bij onze dag aanwezig was en hier zo'n mooie rapportage van hebt weten te maken!

 

Onze dank!!!!

 

Groetjes 

 

Nathalie & Mart


Karin en Xavier

Lieve Yvonne, 
Wij willen jou via deze weg nogmaals bedanken voor jouw bijdrage aan onze trouwdag, het was echt een onvergetelijke mooie dag.
Vanaf het eerste moment voelden wij die 'klik' met jou en dat zie je ook terug op onze foto's, zo ontspannen en onszelf.Wij vonden het echt fantastisch dat jij ons huwelijk wilde vastleggen. Het album is ook echt geworden zoals wij zijn. Het is een genot om naar de foto's te kijken en de dag steeds opnieuw te beleven. Wij zijn super blij met het resultaat.
Heel erg bedankt voor deze prachtige herinnering! 
We zien je hopelijk snel als onze kleintjes er zijn.

Groetjes Xavier & Karin

 

-------------------------------------------------------------------------------------

Mirella en Ivo

Beste Yvonne,
Onze trouwdag was voor ons een dag vol liefde, waar veel gelachen is maar ook zeker af en toe een traantje vloeide. Het is dan ook super leuk te zien dat beide emoties naar voren komen in de prachtige foto’s die jij gemaakt hebt. Iedereen die wij de foto’s laten zien zeggen ook dat ze de dag echt weergeven zoals hij was en dat de foto’s ook typisch zijn zoals wij zijn. Tijdens de officiële momenten was het haast niet merkbaar dat je er was, terwijl er wel zulke mooie foto’s van zijn! En de fotoreportage was heel anders dan we gedacht hadden, in eerste instantie dachten we dit doen we even maar het bleek toch lastiger te zijn dan je denkt, maar door jouw aanwijzingen en ideeën zijn ook hier weer hele mooie foto’s uit voort gekomen. Yvonne, hartelijk bedankt voor het blijvende aandenken aan deze bijzondere dag.

Liefs, Ivo en Mirella


Linda en Misaël

Lieve Yvonne,
We willen je langs deze weg nogmaals hartelijk danken. We hebben je leren kennen als een hartelijke vrouw met passie voor haar vak.
Geen moment laat je onbenut en daar is het resultaat dan ook naar! Het album is echt prachtig! De foto’s geven echt weer hoe wij de dag hebben ervaren. Elke keer als we het album aan iemand laten zien zijn we trots en staan we weer te stralen.
Ze zeggen dat je een klik moet hebben met een fotograaf om mooie foto’s te kunnen maken. Dat gevoel hebben we echt gehad en dat maakte het maken van de foto’s zo ongedwongen.

Nogmaals dank,
Liefs Misaël & Linda


Marjolein en Johan


Hoi Yvonne!
Op 6 mei 2011 was onze grote dag. Het was mede door jouw inzet in één woord fantastisch! We konden de hele dag merken dat je ervan geniet om je vak uit te oefenen. Niets was voor jou te gek, je deed meer dan we van je gevraagd hadden, kortom je enthousiasme en inzet waren geweldig. We vonden het superleuk om binnen 4 weken het album en alle foto's op DVD in huis te hebben! De foto's en het album overtroffen zelfs onze hoogste verwachtingen. Bedankt voor het mooie aandenken dat je ons hiermee hebt gegeven!

Hartelijke groetjes, Johan en Marjolein


Quirien en Rodney


Lieve Yvonne,
We zijn nog helemaal vol van ons trouwalbum en jouw fijne bijdrage aan onze bruiloft! Vanaf het begin voelden wij een klik met jou.
Op de dag zelf was je er maar toch ook weer niet. Daardoor zijn het geen geposeerde foto's geworden maar mooie momentopnames die samen het verhaal vertellen van onze grote dag. De fotoreportage, waar wij een beetje tegenop zagen was super, geen rare fratsen maar gewoon ons zelf zijn en je hebt ons heel mooi vastgelegd.
Iedereen die tot nu toe het album heeft gezien is erg enthousiast.
Mochten er mensen twijfelen: niet doen, met Yvonne wordt jullie bruiloft compleet.
Nogmaals hartelijk bedankt,

Veel liefs,
Rodney, Quirien en Stijn


Marjolein en Gert

Beste Yvonne,
Voor ons gevoel is het alweer een tijd geleden, maar we denken nog vaak terug aan onze fantastische trouwdag op 3 september. Gelukkig is het niet alleen denken, maar kunnen we het nog echt terug beleven door alle mooie foto’s die gemaakt zijn.
We waren enorm blij dat jij er samen met Marcel bij kon zijn. We vonden je manier van werken erg prettig. Je had leuke ideeën, werkte ontspannen en maakte foto’s terwijl wij dat niet door hadden. En juist die foto’s hebben het mooiste resultaat. Dat zien wij zeker terug!
Daarnaast hadden we al snel na onze bruiloft een mail van jou met een eerste foto als voorproefje op de vele foto’s die nog kwamen. Dit hebben we heel erg gewaardeerd!
We wensen je heel veel succes en plezier met je werk.
Nogmaals enorm bedankt voor alle tijd en energie die je hierin gestopt hebt en wie weet nog weer eens tot ziens!

Groeten Gert en Marjolein


Stefanie en Hendrik


Op onze dag, was Yvonne niet alleen fotografe, maar was ook behulpzaam en deed nergens moeilijk over. Wat wij wilden, werd op de foto gezet.
Tijdens de reportage in de ochtend, begon het te storten. Toch zijn we foto's gaan maken, zelfs in de regen. Dit gaat nooit mooi worden dachten wij.
Dan komt toch het moment, dat Yvonne het verlossende belletje pleegt: "Het album is klaar!"
Het album is... schitterend, een compleet dagverslag, met mooie foto's, prachtige momenten en emoties, die gewoon in ONS album zijn vereeuwigd. En toegegeven, Yvonne's spontane fotografie..., van sommige foto's wisten wij niet dat ze genomen zijn, is werkelijk geweldig!
We zeggen dan wel: "je trouwt maar één keer in je leven, maar van zo'n trouwalbum geniet je je hele leven!"

Yvonne Bedankt!
Stefanie & Hendrik


Astrid en Laurens


Hoi Yvonne,
Graag willen we je nog even bedanken voor de mooie foto's van onze bruiloft. Wij vonden het een grote luxe dat je er bij was en dat waarderen wij zeer. Marcel en jij zijn een goed duo! Wij vonden het samen met jullie een mooie ontspannen dag en de foto's geven het allemaal mooi weer! We hebben al veel positieve reacties gehad en elke keer bekijken we ze weer vol trots!
Nogmaals super bedankt!

Groetjes,
Laurens en Astrid


Darina en John

Hi Yvonne,
Over een maand zijn we alweer een jaar getrouwd! Maar vaak blikken we nog terug naar deze onvergetelijke dag! Zo ontspannen gingen jullie te werk en een zonnetje erbij, beter kon het niet! We vonden het erg leuk dat je samen met Marcel mooie foto’s hebt gemaakt! Het was een prachtige dag! Een mooie herinnering!
Mooie website heb je gemaakt! Ik wens je veel succes toe in je werk!

Groetjes
Darina & John


Lucinda en Hans

Beste Yvonne,
Bedankt voor je aanwezigheid op onze grote dag! Ondanks de opgegeven grijze en regenachtige dag, was de lucht zonnig en stralend blauw. We hebben hierdoor de meest waanzinnige foto's kunnen maken. De foto's en ons trouwalbum zijn precies zo geworden als we van tevoren hadden gedacht en besproken. Je advies tijdens de voorbereiding en op de dag zelf was erg welkom. Dankzij jou is het een heerlijk ontspannen dag geworden. We genieten er elke keer weer van als we door ons trouwalbum heen bladeren.

Groetjes,
Hans en Lucinda


Joyce en Joep

Hoi Yvonne,
Wij hebben 28 augustus een superdag gehad! Wij denken met veel plezier terug aan het voor ons zo speciale fotomoment op het dak van de Dame van Amstel; jij lag op de grond om zo de mooiste compositie te krijgen! En dat is gelukt! We zijn zo blij met deze foto's! En dat omdat jij de gelegenheid zag. Daarin herken je wat ons betreft een goede fotograaf, op de achtergrond aanwezig maar altijd gebruik makend van de mogelijkheden die de locatie biedt! Zelfs al moet je er voor op de grond liggen...
Dank je wel voor deze prachtige foto's!

Groeten Joep en Joyce


Linda en Terry

Lieve Yvonne,
Nu we weer in rustiger vaarwater zijn terecht gekomen hebben we eindelijk de tijd om je nog een keer hartelijk te bedanken voor alle fantastische foto’s die je hebt gemaakt.
We voelden ons niet alleen 100% op ons gemak bij jou, maar er heerste een heel ongedwongen sfeer en het was ook enorm gezellig met jou (het klopt helemaal wat er op je visitekaartje staat!). Wat laat jij de sfeer bijzonder goed in de foto’s terugkomen, zodat wij elke dag nog van de sfeer kunnen proeven. En je detailfoto’s zijn inderdaad uniek! Zelfs onze kat Batta (die zich zelden laat zien en al helemaal niet laat fotograferen) heb je fantastisch op de foto gekregen. Wat een verrassing om hem terug te zien in ons album en wat een verrassing om foto’s van ons terug te zien op je website!
Enorm bedankt voor je bijdrage aan onze onvergetelijke dag.

Hopelijk tot ziens,
groetjes van Terry en Linda


Marianna en Michiel

Beste Yvonne,
Onze droomdag, 18 juni, is echt meer dan fantastisch verlopen. Het had echt niet beter gekund, alles ging perfect, waardoor wij ook optimaal hebben kunnen genieten!
Mede dankzij jou, kunnen wij terugkijken op de voor ons de belangrijkste dag van ons leven. Jij hebt schitterende foto's gemaakt, precies in de stijl van wie wij zijn.
De sfeer was ongedwongen, het gevoel was goed, waardoor wij nu een prachtige herinnering hebben, ons trouwalbum.
Elke keer als wij het album laten zien aan iemand of dat wij het zelf openslaan, herleeft onze dag door jouw perfecte inlevingsgevoel dat er voor heeft gezorgd dat wij te allen tijde onze trouwdag kunnen herbeleven, zoals jullie deze hebben vastgelegd.
Echt ontzettend bedankt voor alles wat jij ons hebt gegeven!

Marianna & Michiel


Yvette en Rene

Beste Yvonne,
Tijdens onze zoektocht naar een leuke en geschikte fotograaf voor onze trouwdag kwamen we bij je collega Marcel terecht. Met Marcel klikte het meteen en hij zou onze dag voor altijd gaan vastleggen op foto’s. Wat een verrassing toen Marcel vroeg of hij jou mee mocht nemen op onze grote dag. Uiteraard was je van harte welkom en wat een luxe om 2 fotografen te hebben!
Op de dag zelf hebben we het heel gezellig met jullie gehad! De sfeer was relaxed, we hebben veel gelachen en alles ging heel spontaan. Het weer zat ons mee, mooie plekjes gevonden om foto’s te maken, kortom een perfecte dag.
De foto’s zijn schitterend geworden (precies zoals we hadden gehoopt en verwacht) en wat een luxe om zoveel foto’s te ontvangen! We kijken er nog regelmatig naar, heerlijk om de dag nog een keer te kunnen beleven.
Wij zullen deze dag nooit vergeten en zouden we het nog een keer kunnen overdoen dan zullen we jou en Marcel zeker vragen!
Nogmaals hartstikke bedankt voor de gezellige dag en mooie foto’s. Heel veel succes in de toekomst en aanstaande bruidsparen: wij kunnen jullie Yvonne van harte aanbevelen!

Liefs Yvette en René


Aline en Rob

Hoi Yvon!!
Inmiddels is het alweer 2 maanden geleden dat onze grote dag was. Na een heerlijke honeymoon in Costa Rica blikken we terug op een fantastisch geslaagde dag, waar jij en Marcel een prachtig fotoverslag van hebben gemaakt. We vonden het erg leuk dat jij er naast Marcel ook bij was die dag. We zijn vooral heel blij met de foto die jij gemaakt hebt vanaf de galerij van de kerk, terwijl Aline door haar vader wordt weggegeven. Wat gaaf om zo’n overzicht te hebben van alle mensen die er tijdens de dienst waren.
We vonden dat jullie een hele fijne manier van werken hadden. Jullie waren heel relaxed en dat is fijn als je zelf aardig stuitert van de adrenaline op zo’n dag.
Heel erg bedankt voor de prachtige herinnering!!

Groetjes, Rob en Aline


Jolanda en Christian
 

Op 20 mei was het zover, onze dag! Vanaf het begin was je erbij en heb je, samen met Marcel, schitterende foto's geschoten. Tijdens de ceremonie buiten in de tuin van het landgoed hebben we er niets van gemerkt dat jullie aanwezig waren, terwijl we toch heel veel foto's ervan hebben gezien achteraf. De foto's die Marcel niet kon maken omdat hij dichtbij moest blijven kon jij wel maken. Hartstikke handig! De foto's van alle gasten en ons zijn ook erg leuk geworden. En tijdens onze reportage heb je het deel van de salasles voor je rekening genomen. De gasten zijn daarop swingend vastgelegd en ook een stukje film maken, zodat de filmende vriendin ook kon dansen, staat er goed op. Kortom een fantastische dag.
Yvonne, ontzettend bedankt voor je bijdrage tijdens onze geweldige dag. Het zijn schitterende foto's geworden waar we met veel plezier naar kijken en terug denken aan die mooie dag.
Hartelijke groeten,

Jolanda en Christian


Janet en Remco

Beste Yvonne,

De grote dag was snel voorbij. Een leuke locatie en prachtig weer was een basis voor deze dag. Ook jouw bijdrage heeft deze dag perfect gemaakt. Jij was onopvallend aanwezig maar wist toch alle momenten vast te leggen. Het eindresultaat is een prachtig fotoalbum; mooie foto’s waarbij de sfeer van de dag goed is vastgelegd. Jij hebt een fantastisch oog voor detail en timing; de glimlach van een kind op een onverwachts moment ... prachtig. We hebben de fotoreportage als heel ontspannen ervaren, dankzij jouw. Complimenten voor jouw werk en succes met de verdere stappen!

Bedankt, Janet en Remco


Wendy en Matthijs

Hoi Yvonne,

We zijn al weer een jaar getrouwd. Wat gaat de tijd snel.
Maar dankzij de mooie foto's van die dag kunnen we er nog vaak naar terug kijken.
De aanwezigheid van jou en Marcel was erg fijn. Jullie vielen niet te veel op,
maar boden de helpende hand waarnodig. We hebben mede dankzij jullie
een prachtige dag gehad.

Bedank,
Matthijs en Wendy.